HJEMMESIDE

HJEMMESIDE DESIGN I ABSOLUT TOPKLASSE

Har du eller din virksomhed brug for en flot, professionel og meget brugervenlig hjemmeside? Trænger din hjemmeside til et nyt design eller er din nuværende hjemmeside bare for besværlig at opdatere? Hos os kommer dine ideer med ind over designet af hjemmesiden. Vi tager en snak om dine ønsker og hvad siden skal indeholde.

VIDSTE DU…

…at hos skyw3b betaler du kun for din hjemmeside én gang! Der er ingen dyre årlige udgifter. Du sparer tusindvis af kroner.

DET ER NEMT!

Du kan selv redigere tekst, ændre farver, ændre billeder og meget mere på din nye hjemmeside. Det er bare at komme i gang.

HJEMMESIDER DER TILPASSER SIG

skyw3b’s hjemmesider tilpasser sig automatisk forskellige skærmarealer – monitors, tablets, smartphones m.m.

PC / Bærbar

Vores løsninger tager sig ultimativt ud på store skærme

Tablets

Billeder, funktioner og tekst tilpasser sig enheden, så designet opleves lækkert helstøbt selv om skærmarealet er mindre. Tilpasningen sker både i forhold til portrait (stående) og landscape (liggende) mode.

Smartphones

Indhold, funktioner og tekst tilpasser sig den lille skærm, så designet fremstår overskueligt, lækkert og tydeligt på trods af det meget lille skærmareal. Tilpasningen sker både i forhold til portrait (stående) og landscape (liggende) mode.

Hos skyw3b kan du få taget dronebilleder til din hjemmeside

Dronebilleder er billeder taget fra luften. Disse billeder egner sig godt til f.eks. golfklubber, campingpladser, forlystelsesparker og meget mere…

Læs mere her Kontakt os
Jeg får så mange komplimenter for hjemmesiden. Folk synes den er flot, at den passer til mig og at den er nem at finde rundt på.
Monika Janfelt Karriere coach
Hvor er det godt, at vi har jer :=)
Anne Bjergvang, Advokathuset Slagelse Sekretær

Ring til os i dag +45 7734 1577 eller skriv til os info@skyw3b.com

Kontakt os og hør – helt uforpligtende – hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Kontakt os